Gearguide: En fantastisk skridttæller til børn

Forfatter: Mark Sanchez
Oprettelsesdato: 2 Januar 2021
Opdateringsdato: 28 Marts 2024
Anonim
Gearguide: En fantastisk skridttæller til børn - Wellness.
Gearguide: En fantastisk skridttæller til børn - Wellness.

Min 5-årige datter, Zoe, har længe været fascineret af min aktivitetsmonitor. Hun tigger om at se de trin, jeg har logget, og beder derefter om at bære det rundt i huset selv. Så forestil dig hendes glæde, da jeg bragte en hjem bare til hende. Den er formet som en mariehøne og er en del af GeoPalz 'nye serie kreativt designede "version 2.0" aktivitetsmonitorer, der måler både hvor mange minutter et barn er aktivt og hans eller hendes trin. Zoe navngav straks hendes mariehøne Madison.

Vi satte os sammen for at oprette det - og var klar til at gå cirka to minutter senere. Seriøst tager denne gadget næsten ingen tid at programmere, og du behøver ikke downloade en ting.

Næste morgen klippede Zoe Madison om hendes linning og tog til skole. Hun bar det hele dagen - næsten. ("Den faldt af to gange, men frøken Jennifer hjalp mig med at tage den på igen," betroede hun senere.) Jeg havde syner af hende, der rev sig sammen med sine kammerater i frikvarteret og derefter erobrede den superfede legeplads på efterskole, der stod i stand masser af trin og gobs af aktivitetsminutter. CDC anbefaler, at børn får mindst 60 minutter om dagen med moderat til kraftig aktivitet, og jeg havde store forhåbninger - jeg mener, hun er en fitnessredaktørs barn, ikke?


Den aften sad Zoe og jeg sammen og åbnede Madisons cover. Som forventet havde hun samlet et imponerende antal trin - over 15.000 (det hjælper, at vi går i skole). Men hun havde logget bare 16 sølle aktivitetsminutter-hvilket betyder, at disse trin ikke havde meget hjertesundt pep i dem. På spørgsmålet indrømmede hun, at hun foretrak at hænge ud med læreren frem for at løbe rundt på legepladsen. Suk.

Så vi lavede en aftale. Zoe lovede at forsøge at øge sin daglige aktivitet til mindst 30 minutter i tre dage i træk. Hvis hun lykkes, får hun en præmie. (Vi er stadig ved at finde ud af, hvad det vil være; hun presser på for en iskegle, men jeg er ikke sikker på, at "mad som belønning" er beskeden, jeg skal sende.) Derefter vil jeg selvfølgelig hæv målet til 40 minutter, derefter 50, derefter 60. Mødre er sådan.

Jeg ville være ærgerlig, hvis jeg ikke nævnte GeoPalz -webstedet. Det er farverigt og enkelt at navigere, og endnu bedre, Zoe scorer point mod fede præmier som bolde, frisbees og rygsække, hvis hun går ind i hendes trin hver dag (eller hvis jeg indtaster dem for hende). Trinene tæller også med i søde prismærker, du kan tjene for at nå forskellige trinniveauer. Der er endda et sted på stedet for resten af ​​familien til at samle aktivitetsstatistik fra vores egne skærme (som min Fitbit), så vi kan sammenligne (og, ja, konkurrere).


Efter fem minutter på stedet foreslog et pop op-vindue, at Zoe "løb rundt, tog et springtov og kom tilbage, når du har taget flere trin." Hun gjorde netop det. Jeg tror, ​​at GeoPalz er på noget - og jeg er klar til det.

Hvis du leder efter din egen aktivitetsmonitor, kan du tjekke tilbage i næste uge for at se min anmeldelse af fire nye nye muligheder.

  • Produkt: GeoPalz Skridttæller (Version 2.0)
  • Kategori: Gear
  • Fordele: En sjov, kreativ måde at give dit barn en seriøs motivation til at bevæge sig mere. Desuden er webstedet børnevenligt og let at bruge.
  • Ulemper: Intet større. Displayet kan være lidt svært at læse i bestemt lys, og jeg spekulerer på, hvor længe coveret holder, hvis Zoe bliver ved med at tabe det.
  • Koste: $ 25 på GeoPalz.com
  • Ekstra tip: Lad dit barn bære det på hoften, og du kan springe kalibreringstrinnet over, der er nævnt i vejledningen.