Føl dig sikker i enhver alder

Forfatter: Mark Sanchez
Oprettelsesdato: 5 Januar 2021
Opdateringsdato: 28 Marts 2024
Anonim
Yoga for beginners at home. Healthy and flexible body in 40 minutes
Video.: Yoga for beginners at home. Healthy and flexible body in 40 minutes

Getty Images "Ser jeg yngre ud?" siger mor til min datters klassekammerat. Jeg stirrer tomt på hende, hvilket nok ikke er den reaktion, hun ledte efter. "Skal du?" Svarer jeg. Hvad jeg egentlig mener er, "Du er 37. Du ser allerede ung ud, fordi du er ung - meget yngre end jeg er!" Hun forklarer ængsteligt, at hun for nylig fik udført kosmetisk arbejde for at udfylde linjerne mellem øjenbrynene, og hun tror, ​​hun også har brug for fyldstof om næsen, men at hendes gråtoner (jeg taler fire eller fem her!) Giver hendes alder væk alligevel. Virkelig?

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at denne kvinde var en slags outlier, men ud fra de klienter, jeg ser hver uge, kan jeg ikke. I nutidens ungdoms-, tynde- og berømthedsbesatte kultur er kvinder helt ned til 30 bange for ældning. De forestiller sig, at de er hærget af vægtøgning, rynker og gråt hår. Da de ramte 50 år, kom de ind for at se mig og sige: "Jeg føler, at jeg er usynlig."


Mere: 6 læger mod aldring, der skal undgås

Hey, jeg er her!
Fra puberteten har de fleste af os oplevet at blive bemærket for vores udseende - af mænd og kvinder - hvilket, lad os indrømme, øger vores følelse af at være vigtig. Men i vores 30'ere begynder den følelse at smutte smerteligt væk. Hvor får vi denne idé om, at unge er lig med smukke og ældre er uattraktive? Se tabloidomslag med berømtheder, der har født, og nu, bare et par uger senere, er i en bikini og ligner, at de aldrig var gravide. Tænd for fjernsynet, og de fleste shows handler om unge romantiske rettelser og misforståelse af tyvende eller sangkonkurrencer med ældre teenagere.

Misforstå mig ikke. Det er helt normalt at være bekymret for aldring og dit udseende. Men den bekymring bliver usund, når den fører til risikabel adfærd - som at stige gæld til at betale for kosmetiske procedurer - eller at opgive at forfølge det, der gør dig glad, uanset om det er et nyt job, en lønforhøjelse eller et givende forhold.


Fuld offentliggørelse: Jeg er heldig. Jeg er ikke blevet offer for frygten for aldring (i hvert fald ikke indtil videre!). Det er ikke at sige, at jeg ikke bruger produkter eller motion til at se ud, som jeg kan lide. Men mange af de ting, jeg vil have ud af livet, er i mine øjne ikke afhængige af at virke unge (med undtagelse måske af det tv -arbejde, jeg laver). Jeg værdsætter læring, arbejde og elsker venner og familie. Jeg tror, ​​at min livserfaring gør mig lidt bedre til disse ting. Jeg ser mig omkring og ser masser af attraktive aldrende kvinder, og det, de har til fælles med mig, er, at de ser ud til at være tilfredse med sig selv og sikre på, hvad de har at tilbyde. Mine grå minder mig om, hvad jeg har tilegnet mig i mit liv, som jeg ikke ville bytte for noget, som mine børn, mit ægteskab og mit job. Jeg forsøger at fokusere på de dele af mig selv, jeg bedst kan lide og har en sans for humor om de dele, jeg ikke er så vild med.

Mere: 13 dagligdags vaner, der ælder dig

Happy er smukt
Så hvis du føler dig lammet af aldersusikkerhed, så spørg dig selv, Tror jeg på, at mit udseende definerer, hvor elsket eller beundret jeg er, eller tror jeg, at mine evner spiller en større rolle? Diæt og motionerer du for eksempel mest for at se tynd og ung ud, eller for at forblive sund og have det godt? Disse udelukker naturligvis ikke hinanden. Men når din vigtigste motivation er frygt for ældning eller at blive erstattet med en yngre model, er det et problem.


Hvis du står højt, smiler og tænker over, hvad du har i stedet for, hvad du ikke har, vil din tillid gøre dig mere attraktiv for mennesker. Har du gode kalve? Brug nederdele, der viser dem. Har du tykt hår? Brug penge på gode snit i stedet for rynkefjernere. Fremhævning af det, du kan lide, får dig til at føle dig godt om dig selv og hjælper andre med at læse dig som ret god også. Nej, alder kan ikke trodses. Men nogen er nødt til at tage det første skridt i retning af at omfavne det. Hvorfor ikke dig?